Sanctum
Home » Istorii de succes. Digest » Vrei să studiezi online? Iată 20 de site-uri care te ajută

Vrei să studiezi online? Iată 20 de site-uri care te ajută

Distribuie articolul:

Cursurile online constituie o modalitate de a învăţa şi de a ne organiza timpul pe care oricum, de multe ori, suntem nevoiţi să-l petrecem în faţa calculatorului. De-a lungul timpului, www.damaideparte.ro a oferit o serie de cursuri online, pe teme variate precum respectul de sine, gestionarea emoţiilor, feminitate, relaţii eficiente cu ceilalţi, asertivitate, anxietate pe care le puteţi găsi aici.

Iată câteva site-uri care oferă cursuri online, atât de dezvoltarepersonală, cât şi din alte domenii:

Coursera – cel mai celebru site cu cursuri online, unde poţi învăţa cam orice îţti trece prin cap. O platformă cu peste 1000 de cursuri online şi cu un motor de căutare care te ajută să găseşti ceea ce vrei să înveţi.

EDX– un site excelent cu peste 500 de cursuri online gratis pe foarte multe domenii, iar temele de dezvoltare personală sunt absolut inedite: rezilienţa, psihologia negocierii, ştiinţa fericirii.

OpenCulture – peste 110 de cursuri online din domenii precum astronomie, biologie, business, economie, filosofie, psihologie.

Alison – un site cu cinci milioane de cursanţi, în care găseşti cursuri online pentru toate gusturile: dezvoltare personală, abilităţi de business, limbi străine, domeniu financiar, sănătate.

Udemy – cursuri online de dezvoltare personală, pe teme precum transformare personală, productivitate, leadership, finanţe personale, dezvoltarea carierei, parenting, fericire, spiritualitate, branding personal, creativitate, influenţă, stimă de sine, managementul stresului, memorie, motivaţie.

LearnItLive – un site cu cursuri online diverse: dezvoltare personală, coaching în business, coaching în carieră, relaţii, comunicare, motivaţie, dezvoltare umană, parenting, balanţa muncă-viaţă. Unele din aceste cursuri online sunt gratis.

UniversalClass – foarte multe cursuri online din domenii diverse, printre care frumuseţe, fitness, terapii, grijă faţă de animale, psihologie, religie, spiritualitate.

LearnOutLoud – un site cu cursuri online gratis, în domenii de interes pentru cei preocupaţi de dezvoltarea personală: creativitate, nutriţie, dezvoltare emoţională, stabilire de scopuri, cursuri de vindecare, de sănătate şi fitness, minte şi corp, parenting, public speaking, relaţii, spiritualitate.

Standford – platformă educaţională cu cursuri online pe teme inovative.

AcademiceArth – cursuri online din domeniul artei, psihologiei, afaceri, educaţie, marketing, social.

Open2Study – platformă în care găseşti şi cursuri online gratis din domenii diverse: educaţie, ştiinţă, marketing, management.

OpenLearning– o platformă cu sute de cursuri online în educaţie, sănătate, limbaj şi comunicare, stil de viaţă, self-improvement.

ClassCentral – aici găseşti cursuri online de la Universităţi celebre precum Standford, MIT, Harvard.

CursuriOnline – platformă românească ce oferă cursuri online.

FutureLearn – platformă de cursuri şi tutorial online cu milioane de useri pe teme precum business, management, arte, sănătate, psihologie, istorie, limbaj, cultură, natură, ştiinţe, politică, sport.

Study – pe lângă cursurile online de pe acest site, găseşti şi o listă cu toate universităţile care oferă cursuri online gratis.

Cambridge – aici găseşti o listă de cursuri online foarte interesante, oferite de Universitatea Cambridge, cele mai interesante subiecte fiind psihologie, coaching, scriere creativă, psihologia în lumea reală, la locul de muncă.

Duolingo – cursuri online care te ajută să înveţi limbi straine.

Ted Talks – platformă educaţională care oferă material online, în formă video, pe teme precum dezvoltare personală, societate, artă, cultură, ştiinţe.

SelfGrowth – sute de resurse online de creştere personală.

Sursă: www.damaideparte.ro

Distribuie articolul: