Sanctum
Home » Istorii de succes. Digest » Universitatea Politehnica din Bucureşti a înfiinţat o grădiniţă pentru copiii angajaţilor
Universitatea Politehnica din Bucureşti a înfiinţat o grădiniţă pentru copiii angajaţilor
Sursă foto: www.mmobila.ro // Imagine simbol

Universitatea Politehnica din Bucureşti a înfiinţat o grădiniţă pentru copiii angajaţilor

Distribuie articolul:

Cadrele didactice care predau la Universitatea Politehnica din Bucureşti au un nou motiv de bucurie: începând din acest an şcolar, în campus a fost deschisă o grădiniţă, special pentru copiii angajaţilor.

Astfel, cei mici pot sta la grădiniţă până când părinţii lor îşi termină orele, apoi pot pleca împreună acasă.

Taxa de şcolarizare pentru grădiniţa construită de universitate este de 300 de lei pe lună, însă instituţia acoperă în unele cazuri şi o parte din cheltuieli.

„Există prevederi legale care spun că universitatea poate oferi ajutoare cadrelor didactice care au venituri mai reduse şi avem o decizie a Senatului care ne permite să facem acest lucru”, a declarat Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnice Bucureşti.

Angajaţii UPB sunt foarte încântaţi de idee, ţinând cont de faptul că grădiniţa are standardele unei instituţii de învăţământ preşcolar privată, însă la un preţ mult mai mic. În plus, ei scutesc timp preţios mergând pe acelaşi traseu spre serviciu împreună cu copilul pe care îl lasă la grădiniţă.

Sursă: www.portalinvatamant.ro

Distribuie articolul: