Sanctum
Home » Universităţi » Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) » Un nou acord de colaborare între ASEM şi ASE Bucureşti
Un nou acord de colaborare între ASEM şi ASE Bucureşti
Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, rector ASE Bucureşti şi acad. Grigore Belostecinic, rector ASEM

Un nou acord de colaborare între ASEM şi ASE Bucureşti

Distribuie articolul:

Tatiana Roşca-Robu

Rectorii a două instituţii de învăţământ economic superior, prof. univ. dr. Nicolae Istudor (ASE Bucureşti) şi acad. Grigore Belostecinic (ASEM), au încheiat un acord de colaborare în domenii de interes comun. Evenimentul a avut loc cu ocazia vizitei de două zile a unei delegaţii a ASE Bucureşti la Academia de Studii Economice din Moldova.

Recent ales în funcţia de rector al instituţiei de la Bucureşti, Nicolae Istudor a menţionat că a ales prima destinaţie spre ASEM “din două motive: în semn de respect faţă de colegul nostru, regretatul Paul Bran (primul rector al ASEM) şi pentru că vorbim aceeaşi limbă”.

La rândul său, Grigore Belostecinic, rector al ASEM, şi-a exprimat speranţa că această vizită prietenească a colegilor de la Bucureşti va servi un semnal de restartare calitativă a relaţiilor dintre cele două instituţii.

Vizita la Chişinău a rectorului Nicolae Istudor este prima în exterior şi face parte din programul de revizuire a acordurilor de colaborare ale ASE Bucureşti cu alte universităţi similare din lume.

Distribuie articolul: