Sanctum
Home » Licee » Liceul „Gaudeamus” din Chişinău şi-a ales conducerea Senatului elevilor
Liceul „Gaudeamus” din Chişinău şi-a ales conducerea Senatului elevilor
Olga Verbiţcaia, vedeta de la X Factor România, a fost aleasă Preşedinte al Senatului Elevilor de la Liceul „Gaudeamus” din Chişinău

Liceul „Gaudeamus” din Chişinău şi-a ales conducerea Senatului elevilor

Distribuie articolul:

Tatiana Roşca-Robu

Olga Verbiţcaia, vedeta de la X Factor România, a fost aleasă, la 7 octombrie 2016, Preşedinte al Senatului Elevilor de la Liceul „Gaudeamus” din Chişinău. Ea este elevă în clasa a 10-a Real la această instituţie.

În calitate de candidat la funcţia respectivă, Olga a acumulat 200 de voturi – cele mai multe voturi, comparativ cu ceilalţi 3 candidaţi la preşedinţie.

alegeri-senat-elevi-gaudeamus

Cei 4 candidaţi la preşedinţia Senatului Elevilor de la „Gaudeamus”

Vicepreşedinte al Senatului Elevilor de la „Gaudeamus” au fost aleşi Daniel Vorobiov (clasa a 11-a Real).

Pentru cele două funcţii au candidat 4 elevi din clasele liceale de la „Gaudeamus”, care învaţă aici deja al doilea an sau au venit la această instituţie abia acum, dar au reuşit să se remarce în mediul elevilor şi al profesorilor.

Conform Statutului liceului, la secţiile de votare pentru alegerea conducerii Senatului trebuie să participe 1/3 din numărul total al elevilor şi profesorilor.

Potrivit responsabililor de alegeri, şi în acest an, s-au respectat toate regulile ce ţin de acest proces: alegători (elevi şi profesori), comisie de votare, observatori, buletine de vot.

Alegători ai Liceului "Gaudeamus"

Alegători ai Liceului „Gaudeamus”

Despre Olga Verbiţcaia, elevii de la „Gaudeamus” susţin că este o fată foarte frumoasă, cuminte, deşteaptă şi, deşi este deja un star, este deosebit de modestă.

Mai multe informaţii despre Olga Verbiţcaia, noul Preşedinte al Senatului Elevilor de la „Gaudeamus” aflaţi din filmuleţele de mai jos, realizate în timpul participării ei la X Factor România.

Distribuie articolul: