Sanctum
Home » Studii peste hotare » Începe drumul spre SUA cu şcoala de vară EDMERICA!
Începe drumul spre SUA cu şcoala de vară EDMERICA!
Sursă: www.edmerica.ro

Începe drumul spre SUA cu şcoala de vară EDMERICA!

Distribuie articolul:

Eşti tânăr şi îţi doreşti să devii student la o universitate din Statele Unite ale Americii? Nu ştii ce trebuie să faci pentru a-ţi vedea visul împlinit? Nicio problemă! Frunzăreşte internetul, caută paginile oficiale ale universităţilor, ia legătura cu tinerii care deja au învăţat în America sau încă se mai află acolo. Sau… participă la o şcoală de vară organizată de EDMERICA. 

Uite cum facem: noi îţi povestim puţin despre studiile în America şi despre proiectul nostru, apoi tu ne spui despre tine (în formularul de înscriere). Dacă ne potrivim, vom petrece 4 zile la Moeciu (am ales şi un loc frumos) în care vom descoperi împreună toate provocările sistemului de admitere la universităţile americane şi care este cea mai bună strategie pentru o aplicaţie de succes (care îţi va şi mări şansele de bursă).

Un sistem academic performant, unic în lume 

Universităţile americane îţi oferă facilităţi academice şi de cercetare excepţionale: conform clasamentului internaţional de la Times Higher Education, 15 dintre cele mai bune 20 de universităţi din lume se află în SUA.

Burse care acoperă chiar şi costurile de trai 

Ştiai că studenţii internaţionali au primit de la universităţile americane burse de aproape 9 miliarde USD doar anul trecut? Un dosar excepţional are mult mai multe şanse să primească finanţare care să acopere atât taxele de şcolarizare, cât şi costurile de trai.  

Un dosar bine făcut = Mai multe şanse de succes

Sistemul de admitere la universităţile americane este de tip holistic. Cu alte cuvinte, toate elementele dosarului de aplicare (eseul personal, scrisorile de recomandare, activităţile extracurriculare şi de voluntariat etc.) sunt foarte importante. Pentru o aplicaţie de succes, trebuie să ştii cum să îţi prezinţi realizările cât mai bine. Programul şcolii de vară va acoperi toate aceste subiecte. 

Cea mai distractivă oportunitate de învăţare

Dacă eşti interesat de studiile în SUA, noi spunem că nu există mod mai bun de a afla cum să îţi alegi universitatea potrivită şi să îţi construieşti o aplicaţie de succes decât printr-o şcoală de vară (în perioada 12-16 iulie), la munte (Moeciu de Sus, mai exact), alături de alţi participanţi la fel de entuziasmaţi.

Cum participi la şcoala de vară EDMERICA?

Acum e rândul tău. Spune-ne mai multe despre tine, în formularul de înscriere.

Iar aici găseşti mai multe informaţii. Pentru că am păstrat şi câteva suprize pe care trebuie să le descoperi singur. 

Afla mai multe şi înscrie-te»

Dacă ai întrebări, scrie-ne la advice@edmerica.ro sau sună-ne la 0755 072 691.

Distribuie articolul: