Sanctum
Home » Istorii de succes. Digest » Cu produsele Poligraf ziua e mai colorată!
Cu produsele Poligraf ziua e mai colorată!

Cu produsele Poligraf ziua e mai colorată!

Distribuie articolul:

Felicitări, jucării şi căsuţe din lemn, litere şi cifre voluminoase, colorate sau Carte de vizita 1fosforescente, suporturi decorative pentru lumânări şi şerveţele, colaje inedite din fotografii, tablouri imprimate pe diferite tipuri de material, de orice dimensiune – sunt doar câteva produse care poartă marca Poligraf. 

Echipa Poligraf este constituită dintr-un grup de oameni cu multă inspiraţie, imaginaţie şi dorinţă de a vă face fiecare zi mai frumoasă, mai interesantă, mai colorată.  

Orice clasă de liceu sau grupă de grădiniţă poate deveni mai atrăgătoare, iar activitatea profesorilor sau cea a educatorilor – mai interesantă, dacă pe un perete va fi afişat un panou special şi original, pe care îşi vor găsi un loc meritat orice tip de anunţuri, cum ar fi agenda zilei, lista elevilor, zilele de naştere ale elevilor, senatul clasei, informaţii despre cele mai importante evenimente care au loc în instituţia copilului Dvs. De asemenea, prin intermediul acestor panouri, copiii au posibilitatea să-şi expună părerea referitor la fenomenele naturii, evenimentele care au loc în grupă sau în clasă, dispoziţia pe care o au într-o anumită zi.

Echipa Poligraf vă pune la dispoziţie un spectru larg de panouri informative şi educaţionale, care vin în ajutorul educatoarelor şi învăţătoarelor şi care vor înfrumuseţa orice perete sau colţişor din grupele de grădiniţă sau din clasele elevilor. Panourile care vă sunt puse la dispoziţie de către Poligraf se împart în următoarele categorii: Afişiere pentru părinţi, Bună dimineaţa! Eu sunt aici, Dispoziţia mea, Calendarul naturii, Ungheraşul Ştiinţei, Sănătate şi Sport, Poftă bună! Centre mobile, Drepturile copiilor, Ungheraşul deserviciului, Ungheraşul patriotic, Creaţia copiilor, Panouri informative, Activitatea metodică, Panglici, Diferite, Securitate.

Alegeţi panourile marca Poligraf şi veţi face activitatea educaţională mai atractivă şi mai interesantă! Alegeţi tipul, tematica şi dimensiunile panoului de care aveţi nevoie şi echipa Poligraf vă propune cea mai bună variantă.

Gaudeamus Agenda claseiÎn zodiacul chinezesc, anul 2017 începe la 28 ianuarie, sub semnul Cocoşului de foc. Este un semn al răsăritului, al trezirii la viaţă şi triumfului. Promite să fie un an al marilor succese, cu condiţia ca acestea să fie precedate de multă muncă şi răbdare. Cei născuţi în Anul Cocoşului sunt persoane harnice, active, cu un puternic simţ al observaţiei şi al umorului, curajoşi şi talentaţi. Dacă sunteţi născuţi în Anul Cocoşului, vă caracterizează toate cele descrise. Un plus de noroc şi succes vă va aduce Cocoşelul de lemn, fabricat de Poligraf. Colorat sau înfrumuseţat prin metoda decupajului  (de către copiii Dvs.) şi aşezat pe biroul Dvs., Cocoşelul vă va face ziua mai colorată şi mai veselă!

Cocoşii din lemn, precum şi alte jucării confecţionate de echipa Poligraf, pot fi un cadou original pe care copiii Dvs. îl pot dărui colegilor, prietenilor, bunicilor. Alegeţi aceste jucării şi îndemnaţi-i pe copii să aleagă metoda prin care le pot face mai colorate, mai deosebite: le colorează sau le înfrumuseţează prin metoda decupajului. Va fi o adevărată provocare pentru cei mici şi ei vă vor fi recunoscători pentru această surpriză!Photo0030Photo0028Photo0027Photo0032Felicitările de ziua de naştere sau de orice sărbătoare din an, elaborate şi editate de echipa Poligraf, vor rămâne o amintire deosebită şi pentru cel care dăruieşte, şi pentru sărbătorit. Alegeţi tematica, dimensiunile şi, dacă doriţi, textul care urmează să fie imprimat pe felicitare şi… surpriza e gata!

 

Felicitari mostreŞi literele şi cifrele confecţionate din lemn, plastic sau polistiren, de orice dimensiuni, pot fi un cadou original pentru un prieten sau pentru o persoană dragă. Alegeţi doar dimensiunile dorite şi respectivele litere care vor alcătui numele destinatarului sau orice alt cuvânt pe care vi-l doriţi şi echipa Poligraf vă oferă cele mai originale şi speciale soluţii.Litere 2

LitereConduceţi un automobil în care se află un copil şi doriţi să-i anunţaţi pe cei care participă la trafic despre aceasta? Poligraf vă propune cele mai originale stichere! Sticherele noastre asigură securitatea copilului Dumneavoastră!StichereBoxele confecţionate de echipa Poligraf asigură o mai bună şi eficientă recepţionare a mesajelor şi doleanţelor tuturor categoriilor de cetăţeni care doresc să-şi expună cuvântul despre anumite fenomene sau evenimente. Boxele pot fi instalate în orice timp de instituţie, întreprindere.Cutie pentru propuneri, sugestii, reclamatiiSuportul alcătuit din litere colorate sau de o singură nuanţă, în volum, şi fotografii poate fi un cadou deosebit pentru o persoană dragă. Echipa Poligraf trebuie să ştie numele sărbătoritului şi să dispună de fotografiile pe care doriţi să le înrămaţi şi să le includeţi în suport.Litere in volum foto colajFotografii de la nunta Dvs. sau de la un alt eveniment deosebit pot deveni o adevărată operă de artă datorită măiestriei echipei Poligraf! Imprimarea imaginilor pe pânză naturală cu montare pe şasiu şi transformarea lor în tablouri inedite vor face locuinţa sau biroul Dvs. mai atractive şi mai luminoase! De asemenea, puteţi stiliza orice fotografie, transformând-o în tablou pictat în ulei.Imprimare tablouriSunteţi invitat la ziua de naştere a unei persoane dragi şi nu ştiţi ce cadou să-i pregătiţi? Echipa Poligraf vă propune o soluţie originală şi deosebită: un colaj din mai multe fotografii, însoţite de numele persoanei, imprimat pe lemn sau polistiren, cu litere voluminoase, colorate sau de o singură nuanţă. Un cadou inedit vă va aduce multă satisfacţie, iar persoana sărbătorită se va bucura de o surpriză de neuitat!Fotografii colajCăsuţa din lemn sau polistiren poate fi o soluţie ideală pentru tinerii care se pregătesc de nuntă. Pe lângă faptul că simbolizează o casă caldă şi luminoasă, în care tinerii îşi vor construi viitorul şi se vor bucura de cele mai fericite clipe din viaţa de familie, această căsuţă mai poate fi şi un „depozit” pentru banii dăruiţi mirilor de către nuntaşi. Alegeţi căsuţa Poligraf şi veţi asigura un loc de nădejde banilor Dvs.!Casuta din plastic pentru bani la nuntaO masă de sărbătoare va deveni şi mai frumoasă dacă veţi alege aranjarea şerveţelelor de hârtie pe suporturile-ornament produse de Poligraf. Acestea pot fi colorate sau înfrumuseţate prin metoda decupajului. Lăsaţi-i pe copii să decidă!Set de braduti pentru decorarea mesei de sarbatoareSet de braduti pentru decorarea mesei de sarbatoare 2

Distribuie articolul: