Sanctum
Home » Noutăți. Evenimente » Concurs naţional al planurilor de afaceri pentru elevii din colegii şi şcolile profesionale

Concurs naţional al planurilor de afaceri pentru elevii din colegii şi şcolile profesionale

Distribuie articolul:

Elevii din colegii şi şcolile profesionale din Moldova participă anul acesta la un concurs naţional al planurilor de afaceri. Concursul este organizat în premieră de Ministerul Educaţiei în colaborare cu Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri (CEDA), cu susţinerea financiară din partea Fundaţiei Servicii de Dezvoltare Liechtenstein (LED).
Etapa regională a concursului, care s-a desfăşurat în perioada 13-15 mai, la Chişinău şi Bălţi, a întrunit elevi din ultimul an de studii. Participanţii au prezentat peste 80 de planuri de afaceri,  elaborate în cadrul cursului „Bazele antreprenoriatului”.
Câştigătorii etapei regionale a competiţiei vor participa la etapa naţională a concursului naţional al planurilor de afaceri, care se va desfăşura la 18 iunie, la Chişinău.
De menţionat că CEDA va oferi tinerilor posibilitatea de a participa la un concurs pentru donaţii sub formă de echipament pentru lansarea afacerii.
La etapa regională a concursului regional al planurilor de afaceri au participat elevi din 24 de instituţii profesional tehnice.
Sursă: www.edu.md

Distribuie articolul: