Sanctum
Home » Noutăți. Evenimente » „Carieră în Ctrl” – conferință pentru tinerii din România
„Carieră în Ctrl” – conferință pentru tinerii din România
Sursă foto: ctrl-d.ro

„Carieră în Ctrl” – conferință pentru tinerii din România

Distribuie articolul:

„Carieră în Ctrl” este genericul conferinţei, care se va desfăşura la Timişoara, la 13 noiembrie curent. Eveninentul va fi organizat de Asociaţia Ctrl-D, care este o platformă create pentru designer, developer, oameni de comunicare şi publicitate, cu scopul de a le oferi resurse educative relevante, de a-i informa, promova şi implica.

Potrivit organizatorilor, experienţa a arătat că tinerii ieşiţi din sălile de curs ale facultăţilor au nevoie de îndrumare.

„Conferinţa Carieră în Ctrl este gândită ca un mod de a le inspira şi ghida tinerilor această decizie în direcţia potrivită pentru ei”, spune Alexandra Recăşan, coordonatorul conferinţei.

De asemenea, organizatorii îşi propun să afle răspuns la întrebări de genul: ce anume îi convinge pe tineri să aleagă un anumit angajator sau loc de muncă; ar fi dispuşi tinerii români în căutare de joburi să plece în străinătate pentru noi oportunităţi; cât de motivaţi se simt cei care deja au emigrat pentru studii sau la muncă să revină în România?

„Am descoperit că, dincolo de sfaturile practice pe care le oferim, tinerii au nevoie şi de o îndrumare pentru carieră. De aici, am ajuns la ideea conferinţei. Tinerii au nevoie de îndrumări de la oameni care s-au lovit deja de obstacole, care pot să le spună că nu totul este extraordinar de rău aici sau extraordinar de roz în străinătate”, a menţionat Alexandra Recăşan. (www.cariereonline.ro)

Distribuie articolul: